Toyotan hyötyajoneuvot - ammattilaisen kumppani

Toyotan pakettiautomallistossa on tarjolla monta kokoluokkaa ja ratkaisua eri kuljetustarpeisiin, ja legendaarisen työjuhta Hiluxin tehokkailla ja kestävillä moottoreilla, sekä 3,5 tonnin vetokyvyllä pärjää vaativimmissakin olosuhteissa.

Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä. Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyys ja korkea laatu ovat yleisesti tunnettuja. Toimintavarmuuden ajo-olosuhteissamme puolestaan varmistaa moneen kertaan Suomen parhaaksi valittu Toyota-jälleenmyyjä- ja huoltoketju. Laadun varmistamiseksi koulutamme huoltohenkilökunnan itse omassa ammattioppilaitoksessamme. Tarjoamme tavara-autoillemme 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun.

Hyötyajoneuvomallisto

Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, täyssähköpakettiautoihin, räätälöitäviin erikoisratkaisuvaihtoehtoihin sekä yritysasiakkaillemme suunniteltuihin Toyota Professional -palveluihin.

Sähköpakettiautot

Pakettiautomuunnokset

Corolla Touring Sports

RAV4

RAV4 Plug-in

Land Cruiser

Osaava henkilökuntamme toimittaa pakettiautomuunnokset avaimet käteen -periaatteella, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia muutostöistä tai ajoneuvon katsastamisesta. Nykyisessä Toyota-henkilöautomallistossa pakettiautoksi muunnettavia malleja ovat Corolla Touring Sports, RAV4 ja RAV4 Plug-in Hybrid. Edellisestä poiketen Toyota Land Cruiser -pakettiautomuunnos täyttää Suomen autoverotuksessa määritetyt alennetun autoveron vaatimukset, minkä ansiosta myös auton hankintahinta on henkilöautoversiota edullisempi.

Kysy meiltä lisää pakettiautomuunnoksista.

 

Lisää tietoa pakettiautomuunnoksista löydät myös toyota.fi -sivustolta.

Lue lisää

Toyota Professional

Työ ei ole koskaan vain työtä

Toyota Professional tarkoittaa koko joukkoa erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.

Tutustu Toyota Professionaliin

Toyota Relax - jopa 10 vuotta veloituksetonta turvaa

Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi. Toyota Relax -turva aktivoituu automaattisesti jokaisesta määräaikaishuollosta. Asiakkaalle maksuton turva on voimassa huoltovälin kerrallaan ja jatkuu automaattisesti aina, kun auto huolletaan Toyotan merkkikorjaamossa huolto-ohjelman mukaisesti.

Tutustu Toyota Relaxiin

Tarjoukset ja uutiset