Tulossa uusi Toyota Proace CITY

Tehty sinulle ja yrityksellesi

Uusi Proace City on kompakti ja ketterä koossaan, mutta suurenmoinen suorituskyvyssään. Modernin muotoilun, uudistuneen digitaalisen mittariston, kattavan moottorivalikoiman sekä viimeisimmän turvallisuusvarustelun ansiosta Proace City on täydellinen valinta liiketoimintasi moninaisiin tarpeisiin. Malli on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkukesällä.

Mallisto alkaen 28 076,44 €
 

Lataa hinnasto

Voimalinjat

1.5D 100 / 1.5D 130 / 55 kWh

Kantavuus

Max. 1000 kg

Kuormaustila

Max. 4,3 m3

Tavaratilan pituus

1817 / 2167 mm

Monikäyttöinen ja tilava

Proace City

Uudistunut Proace City on kompakti pikkupakettiauto, jonka kaksi koripituutta, erinomaiset kuormaustilat, sekä ergonominen 3-paikkainen ohjaamo tekevät siitä soveltuvan moniin eri käyttötarkoituksiin. Läpilastaus- eli Smart Cargo -ominaisuus tuo vieläkin enemmän kuljetuskapasiteettia erityisesti pitkille tavaroille.

L1

Pituus: 4,4 m

Max. kuormaus: 3,8 m3

Max. kantavuus: 1000 kg 

L2

Pituus: 4,7 m

Max. kuormaus: 4,4 m3

Max. kantavuus: 1000 kg

Käteviä ratkaisuja

Älykkäästi suunniteltu

Proace Cityn kompaktit ulkomitat ja monipuolinen tilojen käyttö mahdollistavat erinomaisen kuljetuskapasiteetin sekä liikkumisen ahtaimmissakin paikoissa. Tavaroiden lastaaminen ja purkaminen käy vaivattomasti takapariovien ja ikkunallisten sivuliukuovien kautta.

Tonniluokan kantavuus

Jopa 1000 kg kantavuuden ja 1350 kg vetomassan ansiosta Proace Cityllä hoituu raskaammatkin työt. (Huom! massat ovat erilaiset eri kori- ja moottorivaihtoehdoissa).

Miellyttävää työntekoa

Proace Cityn ohjaamo on suunniteltu mukavuus ja käytännöllisyys silmälläpitäen. Ergonomiset istuimet tarjoavat hyvä tuen ja hallintalaitteet sijoittuvat sopivasti kuljettajan saataville. Uudistunut monitoimiohjauspyörä etäisyys- ja korkeussäädöillä tarjoaa tärkeimmät toiminnot kätevästi ratin etupuolella, ja kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

Tilaa kaikella ja enemmänkin

Smart Cargo -läpilastausluukku mahdollistaa luokkansa parhaan lastauspituuden pitkille tavaroille. Myös keskimmäinen etuistuin taittuu tasaiseksi mahdollistaen kätevän työpinnan kannettavalle tietokoneelle tai tabletille.

Aina yhteydessä

Proace Cityn uudistunut ohjaamo sisältää varustetasosta riippuen uuden 10” digitaalisen mittariston. Saatavilla oleva uusi multimediakeskus suurella teräväpiirtoisella 10” kosketusnäytöllä tarjoaa välittömän pääsyn sovelluksiin, navigointiin ja hands-free-puheluihin.

Voimalinjat

Valitse sopivin

Valitse Proace Cityn kolmesta eri moottorivaihtoehdosta itsellesi sopivin.

Sähkömoottori

Täyssähköisen Proace City EV:n tasainen, hiljainen ja erittäin tehokas sähkömoottori tarjoaa myös maksimaalisen vääntömomentin juuri silloin, kun sitä tarvitset. Tämä kompakti sähköpakettiauto on fiksu valinta niille, jotka etsivät kestävää, kustannustehokasta ja käytännöllistä liikkumisvaihtoehtoa erityisesti kaupunkiympäristössä.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Akun koko

50 kW

Sähköajokantama

330 km*

Kokonaisteho

100 kW

Sähköinen toimintamatka

Täyssähköinen Proace EV tarjoaa jopa 330 km* toimintamatkan (WLTP) ja nollapäästöt.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua

Ympäristöystävällistä ajoa

Proace City EV:n täyssähköinen voimansiirto tarjoaa hiljaista ja lähipäästötöntä ajoa. Kaupungissa voit hyödyntää päästörajoitettuja kaistoja sekä pysäköidä sähköautoille tarkoitetuille paikoille.

Kattava varustelumahdollisuus

Kattavat varustelumahdollisuudet sekä Toyota-lisävarusteilla että luotettavien yhteistyökumppanien kautta ja laaja jälleenmyyntiverkosto tekevät Toyotasta parhaan kumppanin.

Helppoa latausta

Proace City EV-mallin lataaminen on helppoa. Voit ladata akun kotipistorasiasta auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella tai missä tahansa julkisessa lataupisteessä auton vakiovarusteisiin kuuluvalla latauskaapelilla (Mode 2).

Tehoa ja taloudellisuutta

Valittavana on kaksi tehokasta dieselmoottoria, jotka tarjoavat tehoa ja suorituskykyä taloudellisuudesta tinkimättä. Lisämukavuutta ajamiseen tuo 1.5D 130 -moottorin yhteydessä saatavilla oleva 8 A/T -automaattivaihteisto.

*Lopulliset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta

Moottorit

1.5D 100 & 1.5D 130

Suurin teho

100 / 130 hv*

Kulutus

5.8 l/100km*

CO2

143-167 g/km*

Tehokasta suorityskykyä

Valitse joko 1.5D 100 hv tai vieläkin tehokkaampi 130 hv -moottori.

Hyvä ajettavuus

Proace City on helppo käsiteltävä kaupunkiajossa, mutta kiihtyy hyvin myös maantiellä tarjoten vakaan ajokokemuksen.

Turvallisesti tien päällä

Proace City -mallin turvallisuusvarusteet on suunniteltu täyttämään juuri sinun tarpeesi ja varmistamaan, että matkasi sujuu turvallisesti.

Lisävarusteet

Toyota-lisävarusteilla voit viimeistellä Proace Cityn haluamallasi tavalla. Lisävarusteista löydät vaihtoehtoja vastaamaan monenlaisia liiketoiminnan tarpeita ajoneuvosi suojaukseen, kuljetukseen ja turvallisuuteen.

Varuste-etu uusiin Proace ja Proace City -malleihin

Nyt uusiin Proace ja Proace City -malleihin varustepaketti hintaan 690 €. Tutustu myös joustavaan KINTO One Huoltoleasing -sopimukseen.
 

Tutustu etuihin

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot